11-13 вересня 2018
 


ДЕГУСТАЦІЙНИЙ КОНКУРС ХЛІБА, ХЛІБОБУЛОЧНИХ ТА БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ

 8 червня 2017 р.

НОМІНАЦІЇ КОНКУРСУ

  • Хліб житньо-пшеничний заварний (без зернових і фруктових добавок);
  • Хліб і хлібці з пшеничного борошна з натуральними  добавками (курага, родзинки, горіхи, насіння тощо);
  • Здобні булочні вироби з начинкою (масою до 0,3 кг);
  • Тістечка в упаковці;
  • Торти бісквітні з встановленим терміном придатності до споживання з часу виготовлення не менше ніж 72 години.

 

УМОВИ УЧАСТІ

 

Учасниками конкурсу можуть бути юридичні та фізичні особи, які виробляють вищезазначену продукцію і своєчасно надали заявку про участь у конкурсі та сплатили вартість участі. Зразки представляються в такій кількості:

  • хліб житньо-пшеничний заварний - 3 шт.;
  • хліб і хлібці з пшеничного борошна з натуральними добавками - 3 шт.;
  • з добні булочні вироби з начинкою (масою до 0,3 кг) - 1,5 кг;
  • тістечка в упаковці - 4 упаковки; торти бісквітні - 2 шт. 

Зразки повинні супроводжуватись накладною, посвідченнями про якість та стислими характеристиками виробу.Зразки з моменту отримання Організатором заміні або поверненню виробнику не підлягають

 

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ 

  • Для учасника виставки - 600 грн. за один зразок продукції
  • Для компанії, що не приймає участі у виставці - 1200 грн.

Ціни наведені з урахуванням ПДВ.

Інформацію про кожного учасника дегустаційного конкурсу буде внесено до офіційного каталогу виставки.

Оплата за участь здійснюється в безготівковій формі банківським перерахуванням згідно з виставленим рахунком.

Просимо звернути увагу, що зразки продукції, щодо яких не надано повного пакету супровідних документів і відсутня 100% передоплата, до конкурсу не допускаються.

 

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

1. Оцінка якості представлених зразків здійснюється Спеціалізованою галузевою дегустаційною комісією «Укрхлібпрому» (СГДК) по оцінці якості хлібобулочних, борошняних кондитерських та макаронних виробів.

2. Дегустація є закритою і проводиться згідно з порядком, установленим «Положенням про СГДК».

3. Рахункова комісія визначає середньоарифметичний бал по кожному представленому виробу за номінаціями.

4. Переможцями визначаються вироби, які набрали найвищу кількість балів, і їх виробники нагороджуються дипломами, медалями (золото, срібло, бронза), Гран-прі.

5. Переможці конкурсу мають право використовувати нагороди в рекламних цілях.

Рішення комісії не підлягає зміні чи оскарженню.

Експерти-дегустатори, що входять до складу комісії, не зобов'язані коментувати результати дегустаційного конкурсу.

Головою дегустаційної комісії виступає Голова ради Об'єднання «Укрхлібпром» - Васильченко Олександр Миколайович, заступник Голови дегустаційної комісії - Директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії «Укрхлібпрому» - Гуленко Любов Артемівна.

Місце проведення конкурсу: м. Київ, пр-т Перемоги 40-Б., ВЦ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ».  

Нагородження переможців дегустаційного конкурсу відбудеться 13 вересня 2017 року 

під час роботи виставки "BAKERY UKRAINE 2017"

за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, Міжнародний Виставковий Центр, павільйон №3, Конференц-зал №14  

 

З питань участі звертайтесь:

Розпорядник конкурсу Кривоніс Олена

Тел.: (044) 456 3804; (044) 453 2500

           E-mailinternational@acco.kiev.ua            

 

 


 ІНФОРМАЦІЙНА ПІДТРИМКА

Як нас знайти:

 карта МВЦ 3 пав 

Місце проведення

Київ, Україна
Броварський проспект, 15 
Міжнародний виставковий центр

 

Генеральний забудовник

Експосервис

+38 044 277 8382

+38 044 277 8877

exposervice.com.ua

Организатор:

Керівник виставки

Вікторія

Крижанівська-Струкова

+38 050 411 4805 

відправити запит

 

© 1992 ACCO International Ltd. All rights reserved